Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Osmapadesát uchazeček o titul Miss Czech Republic se sešlo na posledním castingu soutěže, z něhož vzešly další semifinalistky, ze kterých se bude vybírat finálová desítka. "Tohle už byl jedenáctý, přihlášek přišlo přes čtyři tisíce a vždycky jsme vybírali mezi čtyřmi a až pěti desítkami dívek," řekla nám šéfka soutěže Taťána Makarenko (34).

"My je úplně nedrtíme, myslím, že na castingu není dobré holky vyloženě trápit. Pro mnohé je to první zkušenost se stageí, první zkušenost i s modelingem, některé mají na sobě poprvé i boty na podpatku," vysvětlila Táňa. "Lehce se projdou, představí, odpoví na jednu otázku. Proto jsme dali pryč i plavky, aby nebyly dívky nervózní," upřesnila.

Do plavek budou muset jít až semifinalistky. "To už bude v uzavřené společnosti, nebudou se muset producírovat někde v obchodních centrech před zraky kolemjdoucích. Je potřeba, abychom viděli, jak vypadají. Některé dívce ty plavky i pomůžou, aby se dostala finále. Ostatně je mnoho modelek, které předvádějí hlavně plavky a spodní prádlo. I já takhle hodně často předváděla," uzavřela Makarenko.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám