Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Mezi krásnými dívkami, které se sešly na prvním castingu soutěže krásy Taťány Makarenko Miss Czech Republic, se skoro ztratila. Mladá půvabná zpěvačka Adéla Částková ovšem nepřišla na casting, který proběhl v Plzni, bojovat o korunku královny krásy.

Letos se totiž soutěž Miss Czech Republic propojila s mladými zpěváky, kteří s Taťánou pojedou celou tour castingů a možná se s nimi uvidíme také na finále. Řeč je právě o Adéle Částkové a Adamovi Mišíkovi. Oba budou společně vystupovat v rámci všech castingů. Nejbližší se koná již 2. března v Praze v OC Krakov.

Adéla je pro dívky, které se touží stát Miss, symbolem minimálně v tom smyslu, že pokud si půjdou za svým snem, můžou si ho splnit. V hudební branži se pohybuje od svých 6 let, vystupovala již v několika muzikálech, aktuálně ji můžeme vidět v divadle Hybernia v muzikálu Romeo a Julie, má za sebou řadu úspěšných písní a klipů. Současně pracuje na nové písničce, ke které se bude točit také klip. "Bude to opravdu dobrá věc a moc se na ni těším," říká Adéla.

A co mladinká zpěvačka říká na soutěže krásy? "Holkám moc fandím a doufám, že se jim splní jejich sen, stejně jako se splnil mně. Já si ale vybrala jinou cestu. Zpěv je můj život, a i když mám ráda krásné šaty a focení mě taky baví, mým cílem modeling nikdy nebyl," dodala.

Reklama

Další články

Načítám