Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Česká krása boduje ve světě. Ředitelka Miss Czech Republic Taťána Makarenko (34) může být na své ovečky hrdá. Včera se do Top 15 na světové soutěži Miss Intercontinental, která se konala letos v Egyptě, probojovala loňská čtvrtá nejkrásnější Češka Sarah Karolyiová.

"Sarah dokázala, že ročník 2016 byl velmi úspěšný a všechny naše vítězky zabodovaly. Sarah skončila v Top 15 na Miss Intercontinental, loňská 2. vicemiss Zuzana Straková se dostala do Top 20 na Miss Global a největší úspěch vybojovala naše loňská vítězka Nikola Uhlířová, která se stala 4. vicemiss na Miss Grand International, třetí největší soutěži světa," řekla Super.cz Makarenko.

Sarah Karolyiová měla po loňském úspěchu v soutěži Taťány Makarenko problémy s váhou a výrazně přibrala. Kvůli světové soutěži na sobě od loňské zimy začala makat a do Egypta už odletěla s osmi kily dole. A tvrdá dřina se vyplatila!

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám