Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Čím je Taťána Makarenko (34) starší, tím častěji se objevuje na přehlídkovém mole. Po delší pauze se hvězdička bulváru ukázala v roli modelky na Bratislavských módních dnech, které se konaly v pražském Obecním domě.

„Profesi modelky beru jako koníček a odreagování. Vybírám si hezké akce, které pro mě mají smysl,” říká brunetka s ukrajinskými kořeny. Táňa zatím neuvažuje o tom, že by profesi modelky pověsila na hřebík. Podle ní ji nelimituje věk, ani její pozice ředitelky soutěže krásy. „Je mi 27, určitě myslím, že mohu na molo stále, i když jsem ředitelka Miss Face. To se dle mě nevylučuje. Proč taky,” smála se Makarenko.

Táňa předvedla hned několik modelů českých a slovenských tvůrců. Nejvíce pozornosti publika vzbudily šaty od slovenské designérky Jany Jurčenko. Sukně šatů měla tak vysoký rozparek, že neplánovaně vykoukly i kalhotky nositelky. Nijak cudný nebyl ani overal, který si Táňa oblékla na after party po přehlídce.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám