Hlavní obsah
Článek

Modelka a ředitelka soutěže Miss Face Taťána Makarenko (34) poslední měsíc spí tři hodiny denně. Už za tři týdny se uskuteční finále její soutěže krásy. Přípravy finišují. "Je to záhul nejen pro finalistky, ale i pro mě. Chci, aby vše bylo dokonalé. Je fakt, že na sebe čas vlastně vůbec nemám, spím tři hodiny denně, ale věřím, že se to vrátí v podobě dokonalého finále," řekla Super.cz Makarenko.

Pár chvil odpočinku si užila ve spa táborského hotelu, kde trávila s finalistkami týden na jednom z posledních soustředění. "Ráda bych chodila často, ale nevychází mi to. Miluju masáže, vířivku, mám ráda relaxační zóny. Když jsem na dovolené, vždycky využívám wellness. Tady jsem si taky hodinku odpočinula, ale jinak dřeme na finále," upřesnila Makarenko.

Sama má dokonalou postavu, na které tvrdě maká. I finalistky jsou podle ní připravené dobře. "Postavy jsou hezké, ženské, nejsou vychrtlé, ale ani zavodněné. Musí se to dopilovat. Jde do tuhého, samy to pociťují, poslední měsíc je nejostřejší. Musí se naučit víc prezentovat, hlídat si co dělají, ale i to, co jí," vysvětluje.

Miss Face není jen o hezké tvářičce. "Hledáme celkový balíček, musí tam zapadnout všechno. Aby byla konkurenceschopná v modelingu, aby se uměla vyjadřovat, aby to nebyla šedá myška, aby se uměla prezentovat na sociálních sítích, aby uměla anglicky, aby byla dobrá Miss připravená na světovou soutěž. Tam je potřeba, aby byly dokonalé, výborné. Není to jen o obličeji," dodala Makarenko.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám