Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka a ředitelka soutěže Miss Face Taťána Makarenko (34) tvrdě maká na své postavě a jde příkladem i svým finalistkám. Všechna soustředění s nimi každý den cvičí. I když na to má odborníky, nefláká se a maká s nimi.

"Sama aktivně hodně cvičím, snažím se na postavě pracovat. Tak mi to nedělá problém ani s holkama," řekla Super.cz Makarenko na dalším soustředění Miss Face.

Jak jsou na tom s postavou letošní finalistky? "Nemůžu říct, že všech deset je naprosto top s postavou, která je potřeba na finále. Mají ale ještě dva měsíce, to se může ještě hodně změnit. Uvidíme, jak na finále budou vypadat," usmívá se Makarenko.

Táňa se pyšní ženskou postavu a silikonovými trojkami. Proto bylo pro nás velké překvapení, jaké má míry. "Mám 57 centimetrů přes pas, mám hubená záda, na fotkách mám ženskou postavu, ale pak se lidé diví ve skutečnosti. Přes prsa mám asi 84. Je to stavbou těla, je důležité, aby postava byla vysportovaná, souměrná a není to až tak úplně o mírách," dodala ředitelka soutěže krásy.

Přípravy finále Miss Face jsou v plném proudu. Galavečer se uskuteční 30. září v hotelu Ambassador. "Už makáme na sto procent, budeme mít krásné finále v nádherných prostorách v centru Prahy. Finále budou moderovat David Gránský s Jakubem Kotkem, potvrzenou z účinkujících máme Moniku Bagárovou, na tu se hrozně těším. Je to krásná zpěvačka a bude se mezi finalistky hodit," dodala Makarenko.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám