Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka Taťána Makarenko (34) se vrátila ze soustředění z Itálie, kde byla s finalistkami své soutěže Miss Face. Prozradila, že to bylo hodně náročné a došlo i na slzy. Některé finalistky doslova rozplakala.

"Nevím, čím to je, ale každý rok se při osobních pohovorech vždy rozpláčou. Je to spíš tím, že jim řeknu to, co moc dobře vědí, jen si neuvědomují, že to je vidět, že jsem to odhalila," řekla Super.cz Makarenko.

"Myslím, že za těch osm let, co soutěž Miss Face dělám, dokážu rozpoznat charaktery dívek, snažím se s nimi pracovat, všem chci pomoct stejně. Všem říkám, co by měly změnit, řešíme jejich projev, aby na sobě zamakaly a snažily se být co nejvíce perfektní. Miss je o postavě, o catwalk, o fotkách, o projevu. Chce se toho po dívkách mnoho a je to i na psychiku docela těžké, jsou mladé. Možná to je rozpláče," vysvětluje ředitelka Miss Face.

Makarenko letos získala licenci na velice prestižní soutěž krásy Miss International. Její vítězky tak vedle Miss Grand a Miss Intercontinental poletí také do Tokia na třetí nejprestižnější soutěž světa. Jak těžké bylo tuto licenci získat?

"Na Miss International dřív reprezentovala Českou republiku Miss ČR Miloše Zapletala. Naposledy tam, tuším, byla Lucie Smatanová. Jsem moc ráda, že se Češky opět vrátí na tuto světovou soutěž. Bylo velké dokazování, že jsme kvalitní soutěž, že máme televizní přenos, že máme hezké dívky. Nebylo to lehké. Jsme rádi, že ji máme," dodala Makarenko.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám