Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka a ředitelka soutěže Miss Face Taťána Makarenko (34) vyrazila se svými finalistkami na soustředění do Itálie. Opalování si ale zatím moc neužila a ochranný krém mohl zůstat v kufru.

"Těším se, až si třeba na půl dne lehnu k moři, ale zatím na to moc času nebylo. Denně máme s dívkami různá školení, mediální tréninky, lekce líčení, stylingu. Když mají holky volno, já připravuji program, jezdíme po lokacích na focení. Je to náročné," řekla Super.cz Makarenko.

Krásky pod vedením Taťány a trenéra mají také sportovní vyžití, každé ráno chodí běhat. Na postavě Makarenko je vidět, že i doma neleží jen u televize s nohama na stole. "Mám tu výhodu, že mě to hrozně baví. Když jeden den neběhám nebo nejsem ve fitku, jsem z toho nervózní. I holkám chci jít příkladem. Že i před třicítkou jde být stále ve formě a mít pěknou postavu," dodala ředitelka Miss Face.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám