Hlavní obsah
Článek

Modelka Kateřina Průšová (40) před 15 lety zvítězila v soutěži krásy Česká Miss, mimochodem jako jediná vítězka v historii měla tehdy na ruce sádru. Nyní pomáhá s výběrem finalistek soutěže Miss Face, kterou pořádá její kolegyně Taťána Makarenko (34). A je na holky pořádně drsná.

"Byla jsem vyvolená, abych byla za tu drsnou, za kata. Ale určitě jim nechci ubližovat, vím, jaký je to stres, sama jsem si to před lety zažila. Ale potřebujeme zjistit, jestli holky umí reagovat, trošku je rozmluvit. Táňa mě zná, jsme kamarádky, ví, jaká jsem. Ale já si o sobě nemyslím, že jsem zlá," mínila Kateřina, která některé dívky málem rozplakala. "To snad ne, to bych určitě nechtěla," opáčila Průšová.

Ta by vlastně skoro mohla být i maminkou finalistek. "To je pravda, to zní taky drsně. Ale pořád mi to nějak funguje, cítím se výborně. Řekla bych, že v tomhle věku ještě lépe, než když jsem vyhrála. Byla jsem ještě takové kuřátko, ještě nedopečená. Teď stojím nohama na zemi, vím, co chci, jsem taková ženská," uzavřela.

Reklama

Další články

Načítám