Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka a ředitelka soutěže Miss Face Taťána Makarenko (34) je hvězdou většiny přehlídek prádla nebo plavek. Denně cvičí a snaží se, aby i ve 27 letech byla ozdobou přehlídkových mol. Se studem problémy nemá a šátky přes zadek zásadně nechává v zákulisí.

"Plavky mi vůbec nedělají problém. Šátky přes zadek jsem nenosila nikdy. Nemám zadek tak hrozný, abych ho musela zakrývat, doufám. Ráda se ukazuju. Vulgárnější modely bych nenosila, ale jinak jsem s předváděním plavek úplně v pohodě," řekla Super.cz Makarenko na přehlídce Fashion Islandu, kde předváděly vítězky a finalistky její soutěže krásy.

"Tady se mnou chodí dívky, které jsou třeba o devět deset let mladší než já, já už jsem tady skoro babička. Vždycky se bojím, že už to bude vypadat hůř na fotkách. Snad to zatím ještě jde," usmívala se.

Své finalistky se snaží vést také k zdravému životnímu stylu, který je jí vlastní. Dobře ví, že pevnou postavu sama nemá zadarmo a ve fitku je každou volnou chvíli. "U nás dívky ví, že máme vlastního fitness trenéra, soustředění začínají během tři nebo pět kilometrů, přes den cvičení. Aby si návyky holky osvojily. Aby se i samy o sebe staraly, cvičily. To je hodně důležité," dodala Makarenko.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám