Hlavní obsah
Článek

Zatímco soutěž Česká Miss řeší různé potíže s ochrannou známkou a tím, jak bude soutěž v nové podobě vypadat, modelka Taťána Makarenko (34) si v klidu chystá 8. ročník své soutěže Miss Face aneb krásné tváře pomáhají, jejíž koncept spojený s charitou vytvořila ona sama.

"Každý rok se snažíme dělat něco nového, aby to bylo zajímavé jak pro diváky, tak pro dívky. Letos je to preliminary, to je takový předvýběrový večer před finále. Takový večer se odehrává na světových soutěžích a je možná pro soutěžící i důležitější než samotné finále. Bude to taková show, která se bude vysílat i na sociálních sítích, rozdají se doprovodné tituly, a ten den poté se budou vyhlašovat už jen tři hlavní ceny," začala vysvětlovat Táňa.

"Preliminary je pro dívky zkouška, jak zvládat stres na mole a na stagi, takový finálový večer nanečisto. Bude tam promenáda v plavkách i ve večerních šatech. Bude dodaný i nový titul Miss Talent, o nějž budou mít dívky možnost, nikoli ale povinně, bojovat. Spousta lidí říká, že se jim líbily volné disciplíny. Vyloženě jsme je zavádět nechtěli, protože ne všechny dívky mají co ukazovat. Takhle tři z nich v rámci show ukáží svoje vystoupení," upřesnila.

Loni už bylo možné vidět Miss Face v televizi, jak to bude letos? "To samozřejmě chceme. Nemůžeme jeden rok udělat přímý přenos a druhý ne. Chceme stoupat nahoru, takže i letos televize bude," slíbila, ale ještě nechtěla prozradit, s jakými subjekty vede jednání.

První casting na Miss Face už proběhl. "Celkem je jich deset ve velkých městech v nákupních centrech. K tomu máme ještě tři divoké karty, to se setkalo s úspěchem, protože některé dívky se stydí ukazovat se v nákupních centrech v plavkách, tak jim dáváme možnost dostat se do semifinále bez absolvování castingu," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám