Hlavní obsah
Článek

Modelka Taťána Makarenko (34) je vždy ve společnosti dokonale nalíčená, libuje si v hodně výrazném líčení. Nyní přiznala proč. Trošku je to i tím, že má problémy s akné. "Zastydlejší puberta tam trošku bude. Není to až tak hrozné, abych kvůli tomu musela dávat tolik make-upu, ale určitě to trošku pomůže," řekla Super.cz Táňa, která kvůli akné musí chodit pravidelně na kosmetiku.

Stará se o ni její letitá známá Inka. "Je úžasná, bude jí za dva roky devadesát a elánu má na rozdávání. A díky ní mohu nosit už halenky s odhalenými rameny, což jsem kvůli akné dlouho nemohla," vysvětlila Makarenko.

Modelka je známá tím, že se do společnosti hodně výrazně líčí. "Cítím se tak líp. Každý máme svůj styl, pro někoho je to možná moc. Ale moji známí mě znají i nenamalovanou, i přítel samozřejmě," řekla Super.cz Taťána.

Její partner, hokejista Zdeněk Bahenský, ji prý má dokonce nejradši přírodní. "Nejradši mě má nenamalovanou, bez make-upu, obyčejný věci na doma každý chlap ocení. Přirozenost je fajn doma, ale do společnosti jdu ráda upravená," vysvětlila

V poslední době se ale s přítelem vidí minimálně. Dostal angažmá na Slovensku, a tak žijí vztah na dálku. "Je to náročnější, já mám práci v Praze, takže s ním být nemůžu. Ale o to víc se na sebe vždy těšíme," dodala Makarenko.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám