Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka Taťána Makarenko (34) si na svém vzhledu hodně zakládá. Je jen opravdu málo lidí, kteří jí viděli nenalíčenou a neupravenou. Makarenko na sobě pracuje od časných ranních hodin. Nám ale prozradila, že dokonalá není.

"Mým problémem je akné na ramenou. Přesněji řečeno jsem si problém sama vytvořila. Ve stresu jsem si nípala malé pupínky na ramenou a samozřejmě se to postupem času zhoršovalo, až mi zůstaly i malé jizvičky, které jsou nevzhledné a při přehlídkách si je musím zakrývat make-upem," řekla Super.cz Taťána.

Roky se s tím trápí a nic nezabíralo. Až kamarádka Kateřina Průšová (40) jí doporučila svoji kamarádku, pětaosmdesátiletou finskou kosmetičku Inku, která jí hodně pomohla. "Je přebornice na akné, přišla na to, proč se akné tvoří a jak ho zničit. Dokonce vydala i knihu Ve jménu pleti, kde to krásně popisuje. Jsem šťastná, že jsem se k Ince dostala, protože jsem už byla opravdu nešťastná," dodala Makarenko. "Snad už se za svá ramena nebudu muset stydět, protože i po prvním přírodním peelingu je rozdíl znatelný a mohu si vzít konečně tričko bez rukávů," uzavřela.

Reklama

Další články

Načítám