Hlavní obsah
Článek

Po rozvodu s manželem Ondřejem Gregorem Brzobohatým (41) začala Taťána Kuchařová (36) opět létat po světě. A to jak pracovně, tak soukromě. Ale nového partnera za tím hledat nemáme. "Naštěstí mám za ty roky spousty přátel v zahraničí, kteří mi pomáhají se ze všeho dostat," řekla Super.cz bývalá královna krásy.

Kromě přátel ji po rozpadu manželství drží nad vodou ale i práce, věnuje se svojí vlastní značce a také nadaci Krása pomoci. Její výroční ceny pro osobnosti vyššího věku, které dokážou být stále inspirativní - patří mezi ně mj. Marta Kubišová nebo Soňa Červená - se budou vyhlašovat 15. června.

"Minulý týden jsem se vrátila z Itálie, teď zase odlétám. Pořád jsem někde v luftě a jsem ráda. Zatím mi to takhle vyhovuje, pomaličku se rozjíždí ta zahraniční práce, jako to bylo v předcovidové době," svěřila.

Táňa nevzdala snahu anulovat svůj církevní sňatek, i když je to velmi složité. "Doufám, že to půjde. Samozřejmě se musí uvést konkrétní závažné důvody, které mám. Byla bych ráda, kdyby se anuloval," chce vymazat část své minulosti i před bohem.

Jak Super.cz zjistil, tento proces může být velmi zdlouhavý a psychicky náročný, jeho průměrná délka jsou dva roky. Když anulaci manželství chtějí oba manželé, pak je možné projít zkráceným řízením před biskupem a není tak nutno absolvovat řízení před církevním soudem.

Reklama

Další články

Načítám