Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka Taťána Gregor Brzobohatá (36) a hudebník Ondřej Brzobohatý (41) oficiálně potvrdili rozchod. Hvězdný pár vydal společné prohlášení.

„Chtěli bychom společně reagovat na zprávy, které se v souvislosti s námi objevily v posledních dnech v tisku a na internetu. Naše cesty se rozešly. Prožili jsme krásná léta, za která jsme vděčni jeden druhému. Konkrétní důvody našeho rozchodu si necháme pro sebe, ale chtěli bychom zdůraznit, že se naše problémy netýkají vzájemné nevraživosti nebo neochoty či neschopnosti založit rodinu. Oba doufáme, že v dalším životě najdeme své štěstí," vzkázali na svých sociálních sítích.

Každý pak ve svém prohlášení připsal svůj osobní dodatek. "Ondřej mě požádal, aby mohl jít svou cestou životem už beze mě a já to respektuji," vzkázala Brzobohatá. "Oba doufáme, že v dalším životě najdeme své štěstí," dodal Ondřej.

Kuchařová s Brzobohatým se do sebe zamilovali před osmi lety. O tři roky později se konala svatba ve Strahovském klášteře.

O tom, že manželství jednoho z nejkrásnějších párů českého šoubyznysu prochází těžkým obdobím, se spekulovalo už delší dobu. Zmizely společné snímky, do společnosti vyráželi každý zvlášť. Ani jeden však své soukromí veřejně nerozebíral.

Reklama

Další články

Načítám