Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Tajemná francouzská pevnost se konečně dočkala českých soutěžících, a to rovnou z řad celebrit. Podívejte se, v čem se slavné dámy předvedou při shánění klíčů a indicií!

Hvězdy domácího šoubyznysu už mají fyzicky náročné natáčení za sebou a diváci budou moci od 3. září sledovat, jakým způsobem se popraly s nejrůznějšími překážkami i hádankami otce Fury v podání Jana Rosáka (76). Účastnice Pevnosti Boyard se před kamerami předvedly ve stejném sportovním outfitu, jímž obtáhly své křivky. Při vzniku adrenalinové soutěže navíc nebylo příliš času na líčení, takže dámy ukázaly svou přirozenější tvář.

Totožný outfit oblékly Kristýna Leichtová (38) i o 17 let starší herecká kolegyně Vanda Hybnerová (55). Věk ovšem v Pevnosti Boyard nehraje žádnou roli a soutěžící si úkoly nemohli vybírat. Ve stejném modelu se můžete podívat i na Vendulu Pizingerovou (52), která je díky mladšímu partnerovi ve skvělé formě.

Sportovně se oblékly i Agáta Prachařová (38) a Taťána Kuchařová (36). Obě si s sebou do Francie přivezly i manžela, ale první z nich se na podporu z vlastní rodiny nemohla spoléhat. Zatímco Gregorovi se objeví v jednom týmu, Agáta a Jakub se v pevnosti od sebe dočasně odloučili.

Kdo nejvíce zazářil v Pevnosti Boyard?
Kristýna Leichtová
53 %
Agáta Prachařová
5 %
Vendula Pizingerová
6,6 %
Vanda Hybnerová
29,8 %
Taťána Kuchařová
5,6 %
Celkem hlasovalo 37385 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám