Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka Linda Vojtová (38) přiletěla na skok na filmový festival do Karlových Varů. Přijela podpořit kamarádku Zuzanu Stivínovou. Ostatně z New Yorku do Evropy tentokrát dorazila jen kvůli přátelům a rodině.

"Přiletěla jsem na svatbu Taťány Kuchařové (36) (pozn. red. Taťány K. Gregor) a řekla jsem si, že si zaskočím do Varů. Dnes jsem přiletěla na premiéru HBO Zuzky Stivínové, která je moje kamarádka. Chtěla jsem ji podpořit. Pozítří jedu na další svatbu do Řecka, mám svatební Evropu," řekla Super.cz Vojtová.

I když je sama také zasnoubená, u ní to na veselku zatím nevypadá. "Necítím se, že chci být vdaná paní. Jsem zasnoubená, ale nijak to neřešíme. Až řeknu teď, tak se to stane, ale zatím se na to nechystám," prozrazuje.

Nijak ji neobměkčila ani svatba Taťány K. Gregor. "Když Táňa šla tím nádherným strahovským klášterem, říkala jsem si, že to jsou hrozný nervy, to bych nedala. Já bych naopak chtěla úplně malou svatbu, chtěla bych být co nejméně středem pozornosti a být jen v okruhu těch nejbližších," vysvětluje.

Zítra sice už krásná Vojtová odlétá, koncem srpna se ale zase do Čech vrátí. "Přiletím na dva týdny, připravuju další koncert s dědou. Chci strávit s rodinou víc času, mám krásné neteře, velkou rodinu, chci tady být co nejvíc," dodala.

Reklama

Další články

Načítám