Hlavní obsah
Článek

Slavnostní zahájení filmového festivalu Febiofest si kromě Taťány Kuchařové (36) nenechala ujít ani misska a modelka Aneta Vignerová (36). A ta stejně jako naše jediná Miss World zvolila odvážnější typ šatů.

Vignerová nemá zrovna moc velké vnady, což bylo ještě víc patrné, když si nevzala podprsenku a šaty jí tak v horních partiích byly poněkud větší.

Ve spodní části šatů od jejího dvorního návrháře Michaela Kováčika zase nešel přehlédnout nejen modelčin sexy rozparek, ale i bříško, které se Anetě poněkud zvětšilo. Aneta nedávno přiznala, že ráda cvičí jógu, ale na pravidelné cvičení je celkem líná. Není divu, že se pak nějaký ten gram tuku navíc u problémových partií brzy projeví.

Pokud však misska nemá větší bříško, protože čeká miminko. To by se pak všechno vysvětlovalo. Těhotenství však Vignerová rázně popřela. "Proboha, těhotná nejsem, možná jsem se jen dobře najedla," okomentovala se svým typickým humorem větší bříško. Anetin přítel Michal Zeman se tak na otcovské radosti zatím těšit nemusí.

Reklama

Další články

Načítám