Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Ve VIP sekci publika StarDance zasedla i Anna Polívková (45), která má na soutěž jen ty nejlepší vzpomínky. V minulém ročníku taneční show totiž zvítězila, a navíc se svým tanečním partnerem Michalem Kurtišem vytvořila zamilovanou dvojici.

Polívková si před dvěma roky prožila stejné emoce jako letošní finalisté. Tehdy porazila Taťánu Kuchařovou (36) a stala se vítězkou šesté řady StarDance. Stejný triumf v sobotu předvedla Marie Doležalová (37), která za sebou nechala silnou konkurentku v podobě Jitky Schneiderové (51).

V roce 2013 Anna zazářila jako královna tanečního parketu, ale letošní finále přišla sledovat v šatech, jaké nosí spíše řadové poddané. Nepříliš šťastně zvolený model připomínající noční košili zastínil její dřívější ženský půvab. Rukávy dosahující po lokty totiž rozhodně nejsou hitem letošní plesové sezóny.

Na závěrečném večeru StarDance Polívková pózovala vedle svého přítele Michala Kurtiše, který se od časů, kdy s Aničkou zářil na parketu, hodně změnil. S plnovousem a výraznými brýlemi byl téměř k nepoznání.

Reklama

Další články

Načítám