Hlavní obsah
Článek

První tři televizní přenosy neměli Taťána Kuchařová (36) a její partner Ondřej Brzobohatý (41) příležitost zúčastnit se televizních přenosů soutěže StarDance, kde v minulém ročníku oba excelovali, neboť byli na cestách. Po svém návratu z Číny si ale čtvrté kolo zasvěcené muzikálům nenechali ujít.

„Cítím se tady nádherně, je to obrovská nostalgie,” svěřila se se svými pocity modelka po televizním přenose a dále uvedla: „Tancování mi zůstalo. Dál s Honzou (tanečním partnerem Janem Onderem, pozn. red.), trénujeme a vystupujeme.”

Kuchařová netancuje pouze s Janem Onderem, ale doprovází ji i tanečník Eduard Zubák, který shodou okolností ve StarDance doprovázel jiné slavné krásky, například Helenu Zeťovou. „Mám dalšího tanečního partnera, se kterým trénuji argentinské tango. Na podzim máme všeho všudy tři vystoupení. To mi dělá velkou radost,” říká Taťána. Modelka nám vysvětlila, proč se začala učit právě tento tanec. „Argentinské tango jsem nikdy netancovala a chtěla jsem se posunout někam dál a naučit se něco nového,” říká.

Kuchařová by klidně mohla vystupovat se svým životním partnerem Brzobohatým, který tančil ve StarDance ve stejném ročníku. Pár tuto možnost ale zavrhl. „Ondřej nemá takové taneční ambice a nebaví ho to tolik jako muzika, skládání a hraní a tak dále. Už na to nemá čas,” vysvětluje Taťána Kuchařová.

Reklama

Další články

Načítám