Hlavní obsah
Článek

Modelka Taťána Kuchařová (36) prošla pořádnou proměnou. Už v sedmnácti letech to byla neuvěřitelná kočka, ale hodně málo podobná té současné Miss World. Už léta se mluví o tom, že má modelka za sebou řadu plastických operací, které však sama popírá. Posuďte sami podle fotky z mládí, zda současné rty jsou opravdu zázrakem přírody.

Kuchařová se modelingu věnuje od mládí. Právě fotografie, kdy jí bylo sedmnáct let, je z Tokia, kde byla jako modelka velmi úspěšná. O rok později se stala nejkrásnější Češkou, a poté dokonce Miss World 2006. Je historicky nejúspěšnější Miss České republiky.

Mluví se o tom, že má Kuchařová zvětšené rty,  upravený nos a také plastiku prsou. Ona sama ale zákroky popírá. K vyplněným rtům kyselinou hyalurinovou se vyjádřila takto: "V minulosti se poukazovalo i na jiná místa mého těla a jsem si jistá, že takové výroky u rtů neskončí. Je to pravděpodobně přirozená reakce na úspěch mé osoby. Bavím se tím," řekla v minulosti Kuchařová.

Ať je to jak chce, Kuchařová byla a je pořádná kočka a je úplně jedno, zda se ještě trochu vylepšila. Ve světě modelingu už úplně přírodních krásek najdete opravdu jen minimum.

Myslíte si, že Taťána Kuchařová podstoupila plastické operace?
Ano, je to na ní opravdu vidět, zapírat opravdu nemusí
87,3 %
Ne, je to přirozená kráska, navíc vše popřela a určitě nelže
12,7 %
Celkem hlasovalo 45475 čtenářů.
Související témata:

Reklama

Další články

Načítám