Hlavní obsah
Článek

Česká značka stvořila bohyně! V její nové kampani se v roli vodních bohyní objevují Miss World 2006 Taťána Kuchařová (36), Česká Miss Earth 2015 Karolína Mališová a biatlonistka Gabriela Soukalová. My vám nyní přinášíme záběry ze zákulisí, abyste si dovedli představit, jak se taková kampaň připravuje.

„Stát před kamerou po závodě je pro mě úplně přirozené. Jako kdybych se zpovídala kamarádce se svými dojmy. Naopak natáčet reklamu, to je úplně něco jiného, nového. Dokonce jsem cítila lehkou trému, protože jsem musela dělat věci úplně mimo mou profesi, na které nejsem zvyklá, nejsou pro mě přirozené a musela jsem je hrát. Při natáčení jsem se ale i tak cítila skvěle. Jediné, co mě překvapilo, bylo, jak dlouho se takový spot natáčí. Myslela jsem, že to během dopoledne zvládneme, ale nakonec jsme natáčeli celé dva dny,“ vyprávěla o natáčení Gabriela Soukalová.

„Je to pro mě velká čest, že si mě vybrali a postavili mě do své nové kampaně mezi takové profesionálky jako Táňu a Gabču. Obě toho tolik dosáhly, tak jsem využila příležitosti a získávala od nich zkušenosti. Přiznám se, že jsem měla trochu trému a obavy, ale snažila jsem se odvést maximálně profesionální výkon. Byla to má první reklama, tak snad byl pan režisér F. A. Brabec spokojen,“ rozpovídala se Karolína Mališová.

Přestože se ve spotech dívky vynořují z 'moře', se vše natáčelo v pražských ateliérech.

Reklama

Další články

Načítám