Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Petra Hřebíčková (35) alias Olga ze seriálu Svatby v Benátkách se konečně dočkala. Rok a půl v seriálu organizovala druhým lidem svatební obřady, ale o svém vlastním si mohla nechat jen zdát. Čekání na toho pravého se jí ale vyplatilo.

Petra alias Olga si v seriálu vzala otce svých dvojčat Pavla Řezníčka, tedy Josého Pivodu. Romantický obřad se natáčel na zámku v Dětenicích a nechyběli na něm nejen dojatí svatebčané, ale ani kočár s koňmi a hrdličky.

Svatba se natáčela dva dny venku i uvnitř zámku. Počasí dělalo trochu naschvály, takže ve chvíli, kdy se točil obřad v zámeckém parku, začalo pršet. „Prší nám štěstí,“ okomentovali to snoubenci, bohužel kostymérky a maskérky jejich romantické nadšení nesdílely.

Hřebíčková si sice svatbu užila, ale omezovalo ji, že je ve vysokém stupni těhotenství. „Chtěla jsem krátké šaty a krajka se mi líbí, takže jsem byla se šaty spokojená. Vzhledem k tomu, že budu za pár týdnů rodit, jsou adekvátní. Když jsem svatbu četla ve scénáři, scéna mě dojímala, ale když jsme ji točili, brala jsem ji už jen jako práci, už nebyl na dojímání čas. Nejtěžší pro mě bylo vydržet dvanáct hodin na place. Ale naštěstí jsem vždycky měla nějaký obraz volno, tak jsem si mohla trochu odpočinout. Všichni se o mě krásně starali, a to nejen v roli Olgy. I ve skutečnosti jsem si připadala jako princezna,“ smála se Petra Hřebíčková.

Svatba, byť jen seriálová, dojala i herečku Hanu Gregorovou (71). „Jak přijížděli Olinka s Josém kočárem, měla jsem doopravdy slzy v očích. Pokud se někdy bude má dcera vdávat, asi její svatbu opláču. Vypadám navenek jako tvrdá a rázná ženská, ale v některých chvílích jsem hodně citlivá,“ prozradila Gregorová, která se jednou možná dočká i svatby svého syna Ondřeje Brzobohatého (41) a modelky Taťány Kuchařové (36).

Reklama

Další články

Načítám