Hlavní obsah
Článek

Česká topmodelka Greta Slezáková vystřídala Miss World Taťánu Kuchařovou (36) už podruhé v kampani. Návrhářka Ivana Mentlová si dlouholetou hvězdu modelingu vybrala coby tvář nové kolekce jaro/léto 2015.

„Tuto sezonu jsem hledala opravdu ikonickou krásku, připomínající 70. léta - přirozená krása, lehké opálení, pihy, rozpuštěné vlasy. Greta vše splňuje, navíc je opravdový "chameleon”. A tak se jednoduše pod rukama vizážistky Ivany Tokárské proměnila v bohémskou divu,” prozrazuje návrhářka.

„Aby vzhled působil více rock chic než romanticky, střihla jsem Gretě ofinu, pak už jen stačily lehké vlny, které hrály ve větru a uhrančivě nalíčené oči,” vysvětluje vizážistka.

Greta v nové kampani pózuje v luxusním veteránu Cadillac Convertible z roku 1961. Unikátní fotografie vznikly ve scenérii evokující vyprahlou krajinu Arizony a svojí atmosférou kampaň připomíná road movie.

„Vždy je pro mě vzrušující být od hlavy k patě oblečená do modelů od Ivany Mentlové, navíc vintage auta miluji. Sama jsem projela Francii ve Ferrari 328, navíc těhotná a s perským kocourem na sedadle,” prozrazuje Greta Slezáková, která se do Čech vrátila po dlouhých letech, kdy jako modelka pracovala v zahraničí.

Greta má za sebou velkou kariéru ve světě modelingu. Stala se tváří parfému Dior Forever and ever, parfému Salvatore Ferragamo, kosmetických značek Chanel, Guerlain, Vichy, ROC, Illamasque, Bobbi Brown, Sonia Kashuk, L’Oreal a Kerastase. Pracovala také pro značky jako Balmain, Gucci, Tommy Hilfiger nebo Veuve Clicquot.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám