Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Miss World 2006 Taťána Kuchařová (36) se raduje ze svojí první filmové role. Přijala ji bez toho, že by vůbec tušila, co bude v novém filmu Jiřího Menzela hrát. To je hodně velká důvěra. "Ještě jsem nečetla scénář, teprve ho mám dostat," svěřila Super.cz.

"Pana režiséra Menzela si moc vážím, takže jsem vůbec neváhala a nabídku okamžitě přijala," dodala. Snad ji nemile nepřekvapí. Vzpomeňme si jen na snímek Obsluhoval jsem anglického krále, kde měl Menzel pro herečky dost erotických scén.  "Každopádně to má být nějaká malá role," upřesnila Táňa, která je velkou milovnicí kinematografie a pravidelně se účastní i filmových festivalů.

Letos už byla v Cannes, ale do Karlových Varů, kde v pátek festival začíná, se letos nedostane. "Mrzí mne to, ale v Česku jsem jen na otočku. Mám práci v Londýně a v Německu," vysvětlila.

Táňa už za sebou nějaké zkušenosti z natáčení má. "Pracovala jsem na klipu s Justinem Timberlakem, točila jsem nějaké velké kampaně. Ale opravdová filmová zkušenost to bude až s Jiřím Menzelem," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám