Hlavní obsah
Článek

Topmodelka Táňa Kuchařová (36) opustila na nějaký čas Spojené státy a absolvuje právě po Evropě měsíc a půl dlouhou pracovní cestu. Miss World 2006 navštívila také Prahu a při té příležitosti pokřtila novou knihu své přítelkyně Haliny Pawlowské (69) „Až se mě dcera zeptá“.

Museli jsme tedy využít toho, že po svém boku neměla přítele Lana Carlsona a probrali jsme s ní jejich vztah. V našem video rozhovoru na sebe Táňa mimo jiné práskla, že se naučila perfektně anglicky díky hádkám s partnerem. Na křtu kuchařky jsme se také dozvěděli zajímavou skutečnost, že kráska svému partnerovi vaří česká jídla.

„Lane miluje českou svíčkovou. Už jsem mu ji dokonce připravovala v New Yorku a moc mu chutnala," říká Táňa. Překvapilo nás, že model, který je samý sval a šlacha, konzumuje těžká česká jídla. „On samozřejmě cvičí, zároveň má ale obrovské štěstí, že má skvělý metabolismus, takže mu tyto věci nedělají problém," vysvětlila nám Kuchařová.

Přestože Táňa a Lane spolu chodí už nějaký ten pátek, na zásnuby a následnou svatbu to zatím nevypadá. „Nemám potřebu vztah stvrzovat svatbou. Ve svých čtyřiadvaceti letech děti neplánuji. Pokud by přišla nabídka ke sňatku, tak bych zvažovala," významně pomrkávala do kamery Táňa.

Zbývá už jen, aby si Carlson osvojil český jazyk stejně jako českou kuchyni a vzkaz své partnerky na Super.cz vysledoval. Pak bude jistě rázem ruka v rukávě.

Reklama

Další články

Načítám