Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Světová topmodelka a naše jediná Miss World Taťána Kuchařová (36) zažívá jeden z nejúspěšnějších roků své dosavadní kariéry. Poté, co v Itálii nafotila exkluzivní kalendář, ji čekaly pracovní povinnosti v Dánsku a ve Vídni. Druhou polovinu května však Táňa strávila ve Francii, kterou si již dávno zamilovala.

V zemi vína, sýru a módy tráví právě i tyto dny – částečně odpočinkem, částečně pracovně. Úspěšná fotomodelka zde totiž pracuje na kampani pro novou podzimní a zimní kolekci známé sítě prodejen obuvi. Vydařilo se jak počasí, které rozhodně nebylo sychravé, tak i samotná práce.

„Focení jsem si velice užívala. Počasí bylo parádní, stejně tak lokace a celý produkční tým, který byl velice profesionální, ale zároveň jsme si užili i spoustu legrace,“ prohlašuje Taťána Kuchařová.

„Focení na slavném Place de la Concord a Tuilerijských zahradách je vždy zážitkem, zejména když si uvědomíte, že se na těchto místech psala francouzská historie,“ dodává Taťána Kuchařová.

Na výsledek focení si budeme muset ještě pár dní počkat. My vám přinášíme aspoň ochutnávku v podobě zákulisních fotek.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám