Hlavní obsah
Článek

Topmodelka Taťána Kuchařová (36) se předvedla na festivalu v Cannes v nádherných večerních šatech své dvorní návrhářky Ivany Mentlové. Pánové i dámy z ní nemohli spustit oči. Pánové pro její božské tělo, dámy obdivovaly večerní módní kreace. "Pravdou je, že se mě tam několik dam ptalo, odkud mám šaty. A byly překvapeny, že jde o českou návrhářku a ne světově proslulou značku. Ivana zkrátka světová je," řekla Super.cz Taťána.

Kuchařová byla v Cannes okouzlující a festival si užila. "Jsem velkou milovnicí filmů a filmový festival v Cannes je navíc světovou společenskou událostí, kterou vždy ráda navštívím. Krásné prostředí, premiéry každý den, teplo, odpoledne na jachtách nebo akce, kde jsem měla tu čest setkat se s Adrianem Brodym, Kylie Minoque nebo Jay Z,“ prozradila Taťána, která se z Cannes přesunula do Paříže, kde ji čeká pracovní zakázka.

"Tři dny budu fotit novou podzimní kolekci známé značky bot. Do Paříže se nelze netěšit. Na focení se moc těším, protože boty, móda a Paříž je parádní spojení," dodala bývalá Miss World.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám