Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nedávno českými médii proletěla informace o tom, že Miss World 2006 Taťána Kuchařová (36) už po rozchodu s Ondřejem Brzobohatým (41) není sama. Novinka ale zaskočila i samotnou krásku, když zrovna byla na expedici v Asii.

Já jsem se doslechla až do Bhútánu, že mám prý nového chlapa. Tak nemám. Ale ne proto, že by nebylo z čeho vybírat, ale těch osm let mi zatím stačilo a dávám si čas pro sebe. Užívám si svobody. Rozhodně nejsem sama, ale to neznamená, že jsem v novém vztahu. Prostě to byla kachna,“ řekla Táňa pro Super.cz.

„Já občas hodím nějaký ten fórek na sociální sítě, tak třeba to bylo pro ně nějakým relevantním zdrojem, tak v tom budu pokračovat. Někdy je hezké mystifikovat,“ smála se oblíbená modelka a přemýšlela, jak tento klep mohl vzniknout.

S Táňou jsme si povídali během veletrhu krásy, kam si přišla pro ocenění, které obdržela společně s kadeřníkem Tomášem Arsovem. „My jsme tu prezentovali naše projekty a máme z toho obrovskou radost a chceme poděkovat lidem, že to takhle oceňují a že se jim to tak líbí. Krása je odrazem toho, jak se člověk k sobě chová a jakým způsobem se vnímá,“ dodala Taťána Kuchařová.

Reklama

Další články

Načítám