Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Táňa Pauhofová (40) si ráda střeží soukromí. O svých partnerech nikdy příliš nemluvila, a tak nebylo velkým překvapením, že se také v naprostém utajení provdala. Jejím manželem se stal o deset let mladší hudebník Jonatán Pastirčák (28).

„Manžel je muzikant, dělá elektronickou hudbu, hudbu k divadelním představením nebo k filmům,“ prozradila něco málo o své lásce v pořadu 7 pádů Honzy Dědka.

Jedna z nejobsazovanějších slovenských hereček překvapila i tím, jak si libuje v domácích pracích, na které má ale kvůli divadlu a natáčení čas až v pozdních večerních hodinách. „Po představení přijdu domů kolem jedenácté, jdu vařit nebo vysávat nebo žehlím, peču. Líbí se mi na tom, že je okamžitě vidět výsledek,“ usmívá se.

Kromě vaření a pečení si zamilovala například i štrikování. Manžel si ji nemůže vynachválit. „Myslím, že mu chutná, aspoň tak vypadá. A není to herec, takže mu věřím,“ směje se krásná zrzka.

Kromě toho přiznala i jednu svou zvláštní zvyklost a fobii. „Nikdy nezvedám telefon. Potřebuju člověka vidět a cítit, abych se s ním mohla pobavit, přes telefon jsem nejistá. Vidím, že mi někdo volá, ale nezvednu to. Pak se osobně velmi omlouvám, ale telefonovat nemůžu. Volám jen ve velmi krizových situacích. Nedovedu vést běžnou debatu po telefonu,“ prozradila Pauhofová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám