Hlavní obsah
Článek

Herečka Táňa Pauhofová (40) přijela do Varů hned s několika projekty. My jsme s ní mluvili na představení romantické komedie Šťastný Nový rok, která vznikla v česko-slovenské koprodukci. Táňa se ale škatulce romantických hrdinek brání. I když se v ní v očích diváků mohla ocitnout hlavně díky úspěšnému filmu Všechno nebo nic, kde si zahrála hlavní roli. A do toho byl na Primě uveden seriál Milenky také na podobné téma.

"Všechny ženy občas trochu té romantiky potřebují. Ale já žánry střídám, mám ráda pestrou práci. Natočila jsem šestidílnou sérii pro HBO s Ivanem Zachariášem Bez vědomí, která se také na karlovarském filmovém festivalu představovala. Ta má do jakékoli romantiky a mě jako romantické hrdinky na míle daleko," upřesnila Táňa.

A jaké role se jí hrají nejpříjemněji? "To se nedá říct. Není něco příjemnějšího a nepříjemnějšího. Jak jsem říkala, mám ráda pestrost a projekty si vybírám podle témat a lidí a podle toho, zda mě to v dobu, kdy to ke mně přijde, osloví," vysvětlila.

Vrátili jsme se ještě k aktuálnímu tématu vánoční komedie. Protože je koprodukční, Táňa bude tentokrát zřejmě mluvit slovensky. "Ale přesně to nevím, každý by měl mluvit svojí rodnou řečí, tak za sebe doufám, že se to nebude postsynchronovat jen do češtiny nebo do slovenštiny podle trhu. Nejsem toho velkým fanouškem, ale o tom rozhodují vyšší a mocnější," krčila rameny.

Přitom právě Milenky na Primě nadabované byly, a neshledalo se to s příznivými ohlasy. Naopak v seriálu Bez vědomí zase mluví Táňa česky. A všichni herci jsou nadabovaní podle země, kde se bude projekt uvádět, také v dalších dvou dílech Marie Terezie, kde Táňa také hraje a ve Varech se též prezentovala. A na Slovensku nyní Pauhofová točí i třetí sérii kriminálky Za sklem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám