Hlavní obsah
Článek

Tak proto na ně asi tolik lidí chodí do bijáků! Hvězdy filmu Všechno nebo nic, který slaví v kinech slušný úspěch a od svého uvedení už tři týdny vede žebříčky návštěvnosti, předvádějí v komedii opravdu spoustu šíleností. Mrkněte ve videu na to, jak vypadá porod v podání Táni Pauhofové (40) za asistence sympaticky praštěné role herečky Kláry Issové (44), jaké to je, když se nepovede sebevražda slovenskému gayovi, a jak lze naopak nechtěně zemřít při chvílích intimností!

„Jsme rádi, že se nám podařilo dostat do filmu opravdovou legraci. Některé komedie si na ni jen hrají a věřte, že je fakt těžké odhadnout, co nakonec v kinech bude, a co nebude fungovat. Nás sice nálepkují jako českou Bridget Jones, ale těmhle scénkám se v kinech naštěstí smějí i chlapi,“ řekl Super.cz producent Pavel Pásek s tím, že se až sám divil, že nejde o čistě holčičí film.

„Klára i Táňa zahrály skvěle. Musím před nimi opravdu smeknout klobouk. A přestože s polskými herci byla občas na place potíž, ve filmu taky nemají chybu,“ dodal v narážce na polské mužské hvězdy.

Vtipnou scénku má ve filmu i Leoš Mareš (47). Zahrál si sice malou, ale výraznou postavu šíleného psychiatra.

Reklama

Další články

Načítám