Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Fanoušci zrzavé slovenské krásky budou mít žně! Super.cz se podařilo získat fotky z nového snímku Táni Pauhofové (40) Všechno nebo nic, v nichž dojde i na scénu, při které ukazuje, čím ji v horních partiích obdařila příroda. Mrkněte do fotogalerie na necenzurované snímky a také na momentky z vášnivých scén ve filmu!

O Táně Pauhofové dobře víme, že je především skvělá herečka, ale rozhodně nepatří mezi ty umělkyně, kterým co příroda upřela na kráse, to jim přidala na talentu. Byla totiž vůči ní štědrá ve všech směrech!

O tom se mohou přesvědčit právě i ti, co zamíří do kin na momentální divácký hit, komedii Všechno nebo nic, v němž Táňa hraje hlavní roli.

Ve scéně, kdy ji rozčílí její filmový přítel, se bleskurychle obléká po vášnivé noci a přitom na okamžik odhalí i své ženské přednosti. A právě z této chvíle se nám podařilo získat snímky.

Herečky si často do smluv dávají podmínky, že se podobné fotografie na veřejnost nedostanou, podle našich informací v minulosti podobnou klauzuli u jiného filmu měla právě i Pauhofová, proto je skoro zázrak, že snímky neskončily v trezoru, ale mohou se jimi kochat její fandové!

Reklama

Další články

Načítám