Hlavní obsah
Článek

Najít dvě krásné herečky starší třiceti let, které umějí dobře hrát a ještě spolu budou fungovat, nebylo pro filmaře vůbec jednoduché. Tvůrci snímku Všechno nebo nic ale měli šťastnou ruku, když obsadili vedle slovenské herečky Táni Pauhofové (40) také českou krásku s laníma očima Kláru Issovou (44).

„Od začátku jsme ale měli jasno o Táně Pauhofové. Přála si to autorka scénáře Evita Urbaníková a ukázalo se, že to byl skvělý tip, Táňa je ve filmu úžasná,“ vysvětlil producent Igor Konyukov s tím, že jak se potvrdilo později, fungovala skvěle i v kombinaci s Klárou Issovou.

Velmi podobné to prý bylo i s obsazením hlavní mužské role, kterou ztvárnil jeden z nejobsazovanějších polských herců Michał Żebrowski. „Paní režisérka si ho vysnila, ale tím, jaká je to v Polsku hvězda, to nebylo tak jednoduché. Navíc jsme jeho soka museli obsadit taky někým hvězdným, a tak jsme zvolili dalšího polského oblíbence Pawla Delaga. Když dnes někomu ukazuju jejich fotky z natáčení, nemůžou se ženy rozhodnout, který se jim líbí víc,“ směje se producent s tím, že jde navíc o opravdu dobré herce.

„Hledali jsme ale i v Čechách, kde má v této kategorii asi největší charizma v kombinaci s hereckým talentem Ondra Sokol,“ dodal Konyukov. A protože jde o romantickou komedii plnou vášní, nevyhnul se ani oblíbený herec jedné z milostných scén, které ve filmu jsou. „Naštěstí to režisérka Marta Ferencová vymyslela tak, že je ta scéna ve výsledku poměrně vtipná a bavilo nás to točit,“ vysvětlil Sokol.

Na novou „komedii pro ženy“, která je označovaná jako český Deník Bridget Jonesové, o životních eskapádách dvou kamarádek, ve které se objeví v roli psychologa například i Leoš Mareš, budete moct přijít do kina v listopadu 2016.

Jak hodnotíte souboj česko-slovenské krásy?
Víc se mi líbí Klára Issová
58,2 %
Sázím na slovenskou zrzku Táňu Pauhofovou
41,8 %
Celkem hlasovalo 10506 čtenářů.
Související témata:

Reklama

Další články

Načítám