Hlavní obsah
Článek

Herečka Táňa Pauhofová (40) přijela na filmový festival s delegací filmu Učitelka, ale ani večírky nevynechala. Krásná zrzka si nenechala ujít Red párty legendární značky kol Favorit. "Je to červená párty, tak mám červenou rtěnku a hlavně vlasy," řekla Super.cz s úsměvem Pauhofová.

Herečka je zrzkou od přírody, jen jednou v životě se kvůli roli prý nechala obarvit na hnědo. "Mám tu svojí červenou ráda, cítím se v ní dobře," doplnila s tím, že o změně neuvažuje.

Táňa je neuvěřitelně štíhlá. Ve světlých kalhotách její extrémně štíhlá postava ještě vynikla. Žádné drastické diety za tím ale prý hledat nemáme. "Už spoustu let se pohybuju na stejné váze. Ani diváci mě nevidí jako vy, televize jemně zkresluje realitu. Strašně často se setkávám s tím, že když mě lidé vidí naživo, tak jsou trochu zklamaní, jak jsem malá," říká Táňa. "Jak říkají moji rodiče, dobrého moc nebývá, když je to zlé, alespoň toho není moc," usmívá se.

Hladovky prý rozhodně nedrží. "Dieta? To slovo neznám, ani odříkání. Nikdy jsem nevypadala jinak. Vždy jsem naopak obdivovala ženské křivky. Hrozně se mi líbí ženy krev a mlíko. Snažím se být v pohodě, tak jak jsem," dodala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám