Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Úspěch na České Miss byl sice skvělý, ale ve světě exkluzivních večírků se Česká Miss World Natálie Kotková (30) pohybuje už dva roky, kdy pracuje jako reportérka Fashion TV. "Už si bez toho nedokážu představit život. Na akce, jako je tahle, se běžný člověk nepodívá," řekla nám na párty, kterou pořádala podnikatelka Tamara Kotvalová (60) a hvězdičkami šoubyznysu se to tam zrovna nehemžilo.

Na párty ve stylu 20. let se jí líbilo i to, jak všichni dodrželi dress code. I ona sama měla nádherné šaty. "Doma ve skříni jsem je opravdu neměla. Naštěstí mi volala moje šéfka Gabika Drobová, jestli mám co na sebe, takže mi je přivezla, jsou to opravdu zlatá 20. léta, krásné zlaté šaty od návrhářky Jany Pištějové. Jen si musím dávat pozor na schodech, protože jsou nejen hodně krátké, ale ještě mají i rozparek," svěřila Natálka, která kvůli obřímu výstřihu na zádech nemohla mít ani podprsenku.

I luxusní náušnice měla půjčené od návrhářky. "Ale kdo ví, třeba jednou budu i zákaznicí paní Tamary, kvalitu dokážu ocenit. Ale rozhodně na téhle ani jiné párty nehledám nikoho, kdo by mi drahé šperky nebo hodinky kupoval. Budu spíš šťastná, když si na to našetřím sama. Kdyby mi to někdo dal, tak to asi do Vltavy nehodím, ale rozhodně tuhle práci nedělám za účelem najít si bohatého pána," uzavřela.

Reklama

Další články

Načítám