Hlavní obsah
Článek

Na každoroční velkou párty, kterou pořádá v luxusní restauraci na břehu Vltavy podnikatelka Tamara Kotvalová (60), se tentokrát měli hosté obléknout ve stylu přelomu 20. a 30. let. Ne každému se to podařilo. Ale Nina Smitová, dcera Dagmar Havlové (71), si užila to, že nemusí obléknout talár, jehož se loni dočkala, když byla jmenována soudkyní, a vybrala si hodně laškovný model.

Nina, která už Havlovou udělala dvojnásobnou babičkou, vyrazila na párty s kamarádkou a očividně se výborně bavily. Samotná nám ale zapózovat nechtěla, i když jí to seklo.

Skvělý outfit zvolila i spisovatelka Bára Nesvadbová (49), také návrhářka Taťána Kovaříková ozvláštnila své tradiční černé šaty páskem s květinou, které se ve 20. letech nosily. "Ale pro kabelku jsem běžela do obchodu na poslední chvíli. Zjistila jsem, že nemám žádné vhodné psaníčko. To víte, kovářova kobyla chodí bosa," smála se.

Tradiční černou nevyměnila ani její kolegyně Liběna Rochová, variantu tehdejší módy pro zralé dámy zvolila Eliška Coolidge Hašková, dobrý mafiánský look si vybral i zpěvák Zdeněk Hrubý (52). Jak to (ne)slušelo ostatním, můžete vidět v naší fotogalerii.

Reklama

Další články

Načítám