Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Přípravy na Ples v Opeře nejsou krátkodobou záležitostí. Hosté se na největší událost plesové sezóny připravují i několik týdnů dopředu. Sehnat správné šaty a nechat si ušít dobře padnoucí oblek se totiž nedá stihnout během jednoho dne.

V den samotné akce čeká zejména dámy důkladná příprava. Nalíčit se, nechat si upravit vlasy, lehce se najíst, upravit si šaty a pak si je obléct. S tímto maratonem začínají některé dámy už po obědě, aby byly do večera vůbec hotové. Během letošního ročníku to ale mnohé z dam stihly prý v rekordně krátkém čase. Vyhlášená parádnice Andrea Verešová (43) byla připravená dokonce dříve než její manžel, královna luxusu Tamara Kotvalová (60) zasvětila přípravám prý jen hodinu a volnou sobotu raději věnovala venčení pejska a rekordně rychlou přípravu zažila letos i Renata Langmannová (37).

„Normálně mi to trvá déle, ale letos jsem to vzala hopem. Asi jsem to měla natrénované z předchozích ročníků,” nechala se slyšet Česká Miss 2006.

Sledujte v naší reportáži, jak se vyplatí někdy spěchat. Námi zpovídané dámy totiž vypadaly fantasticky.

Reklama

Další články

Načítám