Hlavní obsah
Článek

Spisovatelka Bára Nesvadbová (49) má za sebou devátý ročník svého charitativního bazaru. Asi tisícovka žen dorazila vyzkoušet modely luxusních značek, na které by možná finančně v klasickém obchodě v Pařížské ulici nedosáhly.

Luxusní kousky dostala Bára od svých kamarádek a přátel svých kolegyň z módního časopisu, kterému šéfuje. Luxusní kousky věnovaly také návrhářky Táňa Kovaříková, Beata Rajská (61), podnikatelka Tamara Kotvalová (60), a dokonce také topmodelka Eva Herzigová (51).

"Eva poslala čtyři věci v krabici. Darovala nám svetr, sako, tričko a nádhernou sukni, kterou bych sama ráda nosila, kdybych se do ní vešla," usmívala se spisovatelka. Právě sukně byla nejdražším kouskem celého bazaru. Prodala se za 12 tisíc korun.

Hned po ní byla nejdražší luxusní kožešinová vesta z králíka. Úplně nová vesta by v obchodě vyšla na čtyřicet tisíc, Bára s kolegyněmi ji prodaly za deset tisíc. Po dlouhém dni se pro občanské sdružení Zahrada podařilo získat neuvěřitelných 502 000 korun. "Je to rekord, loni se vybralo kolem 450 000 korun," prozradila Super.cz.

"Jsem strašně unavená. Trávila jsem tři dny v hadrářství. Kdybych dělala v obchodu s věcmi, tak nemám doma asi ani ponožky. Ale jsem šťastná, že se nám podařilo vybrat množství peněz, které pomůžou," dodala Nesvadbová.

Reklama

Další články

Načítám