Hlavní obsah
Článek

Modelka Simona Krainová (51) se zajímá nejen o módu, ale od doby, kdy sama založila rodinu, také o charitu, zejména co se dětí týče. Proto také s manželem Karlem Vágnerem a synem Brunem přišla podpořit občanské sdružení Sluneční paprsek. A pořádně se na to vyfikla.

"Tuhle kombinézu mi ušila návrhářka Kateřina Geislerová a úžasně zeštíhluje. Ona navrhla i šaty s takovými vsadkami, které udělají i ze stokilové ženy štíhlou dámu," řekla nám Simona a my se divili, zda má zrovna ona se svojí postavou takové modely zapotřebí. "No, trochu jsem přibrala," přiznala Krainová.

Není divu, protože v poslední době měla spoustu práce a na dodržování zdravého životního stylu nebyl čas. Objížděla castingy modelingové soutěže, kterou vede, a dotáčela film Vybíjená. "Ale teď si uděláme trochu pauzu. Odlétáme na prodloužený víkend do Paříže a budeme odpočívat," ujistila nás, že Karel Vágner dbá o pohodlí své ženy.

Malý Bruno se zase pro změnu všem chlubil novou kabelinkou, samozřejmě luxusní značky, ve které nosí bonbóny a autíčko. Nedávno oslavil druhé narozeniny, je ho všude plno a na oslavě narozenin Slunečního paprsku dokonce všem zazpíval Prší, prší.

Během vystoupení na improvizovaném pódiu ovšem krátce poté Simoně zmrzl úsměv na rtech. Když ukazovala podnikatelce Tamaře Kotvalové (60), která dorazila, aby přispěla Slunečnímu paprsku 400 tisíci korunami, svůj overal, najednou jí rupnul zip a měla co dělat, aby nepředvedla striptýz.

Občanské sdružení Sluneční paprsek vede už pět let lékař Pavel Boček. Poskytuje prázdninové ozdravné pobyty dětem s onkologickými či jinými závažnými nemocemi a dětem z dětských domovů. Od roku 2009 se jich zúčastnilo 430 dětí.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám