Hlavní obsah
Článek

Podnikatelka Tamara Kotvalová (60) rozhodně nepotvrzuje známé rčení, že kovářova kobyla chodí bosa. Majitelka několika obchodů v Pařížské ulici v Praze je s módou velká kamarádka a předvedla to také v rámci Prague Fashion Weekendu na párty značky luxusních šperků.

Tamara si oblékla pořádně sexy overal módního domu Gucci, pod kterým neměla podprsenku. Pánové tak měli co dělat, aby se podnikatelce dívali do očí. Dámy zase závistivě hleděly na její luxusní šperky.

"Hodinky mám dnes poprvé, je to limitovaná kolekce a jsem z nich nadšená. Jinak nejsem úplně šperkařský typ. Střídmost je to nejdůležitější. Nejsem na velké šperky, radši mám ty menší. Tento náramek stál asi 300 tisíc korun a je to stejně jako náhrdelník Shamballa. Asi všechny mé šperky dnes budou mít cenu kolem miliónu korun," řekla Kotvalová, která večírek pořádala.

V sexy overalu se cítila výborně. "Když je teplo, tak mi je v něm úplně akorát. Bála jsem se, že bude pršet, doma už i topíme. Naštěstí nám bylo přáno a je sluníčko a teplo," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám