Hlavní obsah
Článek

Kdybychom neměli téměř fotografickou paměť, asi bychom to nepostřehli. Ovšem když bývalá televizní hlasatelka a principálka Divadla Bez zábradlí Hana Heřmánková (61) vyšla na divadelní jeviště, aby zahájila Dny slovenského divadla v Praze, okamžitě nám docvaklo, že model, který má na sobě, už známe.

Pátrali jsme v redakčním archivu a opravdu jsme našli snímky z jiné společenské akce, kdy už jsme krásné šaty, v nichž vypadá naprosto skvěle, Hance jednou pochválili. Bylo to předloni v červnu na křtu kalendáře, v němž na popud podnikatelky Tamary Kotvalové (60) známé dámy pózovaly na snímcích aranžovaných mimo jejich profesi a výtěžek byl předán na léčebné pobyty pro děti s onkologickými onemocněními.

Tím ovšem Hanku nijak nekritizujeme. V době, kdy si sama postěžovala, že divadlo, které vede spolu s manželem Karlem Heřmánkem (76), sice dostalo dotace na týden slovenské kultury, na samotný provoz ale ne, by se ani nehodilo, kdyby si pořizovala na zahájení 19. ročníku novou róbu.

"Doufám, že se to podaří nějak zvládnout a slovenské divadelníky budeme moci přivítat na našem jevišti i příští rok, kdy by to byl jubilejní dvacátý ročník," věří Heřmánková, která má tento projekt roky pod palcem a zve do Prahy nejzajímavější slovenské projekty uplynulého roku včetně herců zvučných jmen, jako jsou Božidara Turzonovová, Martin Huba nebo Kamila Magálová.

Reklama

Další články

Načítám