Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Když jsme potkali poprvé po Novém roce královnu Pařížské, podnikatelku Tamaru Kotvalovou (60), s přítelem Romanem Hajabáčem, zajímalo nás, zda si dali nějaké novoroční předsevzetí. A vida, i když se nám zdálo, že si na postavu ani jeden z nich nemusí stěžovat, předsevzetí se postavy týkalo, stejně jako u většiny populace.

"V rámci předsevzetí jsme spolu začali chodit do posilovny, jsem ráda, že jsem se do toho konečně pustila, a doufám, že mi to vydrží. Zatím jsem byla pětkrát, tak ještě není nic vidět, snad příště," slibovala Tamara. Chce snad vypadat jako televizní Xena a udivovat vypracovanými bicepsy a její partner se zase zhlédl v Herculovi či akčních hrdinech? "Toho bych se nebál," smál se Roman. "Potřebuji jen trochu zpevnit," dodala Tamara.

Pár jsme potkali na Československém plese, který navštěvují pravidelně, protože oba pocházejí ze Slovenska, i když už mají české občanství. "Jsme oba původem Slováci, tak kde bychom se měli cítit víc dobře a podpořit akci?" shodli se.

Že by ale dlouho přemýšleli, jak se obléknout, to prý není pravda. "Nebyl čas se připravit, sáhla jsem do skříně po prvních šatech, které jsme uviděla. Tyhle už jsem měla jednou na sobě, jsou z kolekce Escada staré asi čtyři nebo pět let, ale na akci v zahraničí," prozradila.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám