Hlavní obsah
Článek

A máme za sebou další ples, tentokrát se vzpomínalo na doby, kdy Česko a Slovensko byly ještě jedním státem a vše se neslo v československém duchu včetně hudby, moderátorského dua a neskutečně bohatého rautu. My pro vás připravili aspoň ochutnávku z modelů, které si oblékly nejen dámy, ale i pánové.

V novém saku se objevila hvězda večera Karel Gott (†80), který i po sedmdesátce ví, co je elegance. Protikladem byl mladý návrhář Marko Lopatič, který jako obvykle sáhl po své vlastní kolekci a vyrazil v sukni. Což o to, společensky únosné to je, navíc se vzbudí patřičná pozornost.

Z dam, které nejvíce oslňovaly dekoltem, bychom rozhodně na první příčku umístili Terezu Kostkovou (47), která spolu s Marošem Kramárem ples uváděla. Do očí se jí koukal jen málokdo. Na dobře vyplněný výstřih vsadila i zpěvačka Kateřina Mátlová, tisková mluvčí Prahy 1 Veronika Blažková nebo nová ministryně pro místní rozvoj Věra Jourová, která se vrhla s vervou i do tance. Tak snad s podobným nasazením povede i ministerstvo.

Decentnější polohu zvolila herečka Andrea Kerestešová (39), které v pudrové róbě působila velmi cudně, kontrastovala jen sytě fialová rtěnka. Krásné rudé šaty si vybrala televizní reportérka Mirka Dvořáková, něžné květy na šatech zase podnikatelka Tamara Kotvalová (60), půlnoční modř zvolila návrhářka Natali Ruden, která nám aspoň předvedla svůdnou pózu s hlubokým rozparkem.

Na snímcích uvidíte i zpěvačky Jitku Zelenkovou (73) a Janu Kociánovou, které na plese účinkovaly, takže si vybraly pohodlnější oblečení, ve kterém jim bylo dobře hlavně na pódiu.

Reklama

Další články

Načítám