Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Je to neuvěřitelné, vzhledem k tomu, jak vypadá, ale královna Pařížské, podnikatelka Tamara Kotvalová (60), oslavila padesátiny. "Už to není na slavení, ale zatím si to neuvědomuji. Ale oslavy jsem opravdu dělat nechtěla. Ovšem tak nějak slavíme už skoro týden," svěřila Super.cz Tamara.

A čím jí uděláte největší radost? I když je obklopená luxusem, potěší ji maličkost. "Dostala jsem od kamarádky padesát větrníků. Mám je moc ráda, což ví i moje dcera, která jich koupila osm, a byla zklamaná, když viděla tu horu, kterou už jsem dostala. A kolik jsem jich snědla sama? Během pár dní asi patnáct," překvapila.

My jsme jí popřáli až o pár dní později na luxusní párty nejdražších bot na světě Louboutin, kterou spolupořádala v rámci Prague Fashion Weekendu na hodně netradičním místě, v budově TJ Sokol v Riegrových sadech na pražských Vinohradech. Možná tady chtěla vycvičit ty snědené větrníky...

"No, momentálně asi ne. Kdysi jsem ale hodně běhala a teď se k tomu chci vrátit, protože máme nového pejska, německého ovčáka. Ale zrovna teď mám nadvakrát zlomený malíček u nohy, takže mám problém i stát v botách na podpatcích," svěřila Super.cz.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám