Hlavní obsah
Článek

Jeden z jejích bývalých partnerů kdysi o spisovatelce Báře Nesvadbové (49) prohlásil, že s ním byla jen kvůli drahým dárkům. Proti tomuto nařčení se bránila a nám připadá, že celkem oprávněně.

Sama si za peníze, které vydělala psaním, koupila dům. V něm nyní žije s maminkou, dcerou Bibianou, se sedmi kočkami a třemi psy. A také s přítelem Lukášem. "Ale není to proto, že by Lukáš pro nás dům postavit nechtěl. Spíš je to moje rozhodnutí, já bych se už z té mojí barabizny stěhovat nechtěla. Natož se všemi těmi zvířaty. Je to ústupek z jeho strany," tvrdí spisovatelka.

Dům v Měchenicích dávala dohromady postupně. "Třeba bazén jsem si pořídila za knihu Pohádkář," vysvětlila. "A moc se těším, až se podle Pohádkáře začne v srpnu točit film," pokračovala Bára. Hlavní roli by si v něm měla zahrát Eva Herzigová (51). "Ale záleží na tom, jak to bude zvládat po narození třetího dítěte," doplnila.

Bára si sama kupuje téměř všechno. Třeba i šperky nebo hodinky. "Vztah není o materiálních věcech. Nejsou to jen ony, co si navzájem s partnerem dáváme," svěřila Bára, kterou jsme potkali, když si vybírala nové luxusní hodinky v butiku Tamary Kotvalové (60). "Mám zatím dvoje, uvažuji o třetích. Mám ráda velké pánské, na ty elegantní dámské s diamanty bych stejně ani neměla, to bych musela dům prodat," smála se. "Takže musím hodně psát, abych si mohla tyhle radosti dělat," dodala.

A co dostala od partnera třeba k posledním narozenimám? "Koupil mi nového psa, teriéra. Říkal, že když pracuji v dámském časopise, nemá smysl mi dávat třeba drahou kabelku," prozradila Nesvadbová.

Reklama

Další články

Načítám