Hlavní obsah
Článek

Poslední roky byla Tamara Klusová (36) především maminkou na plný úvazek. Manželka Tomáše Kluse (37) se ale pomalu opět vrací k pracovním povinnostem. Nejstarší dcera Josefína už chodí do třetí třídy. Mladší Jenovéfa a Alfréd jsou školkáčci.

Tamara tak po letech vzala mikrofon do ruky a stoupla si před publikum, a to na benefičním koncertu pro spolek ALSA. „Zpívám tady poprvé a je to pro mě velké vystoupení z komfortní zóny, protože po opravdu mnoha letech někde zpívám úplně sama,“ svěřila se Super.cz Tamara.

„Složila jsem píseň a tu tady dnes večer zazpívám. Je mi už tři dny hrozně špatně, ale jsem ráda, že tady jsem,“ řekla nám zpěvačka, kterou přišel na koncert podpořit manžel Tomáš Klus. Děti tentokrát zůstaly doma.

„Josefínka chodí do třetí třídy a Alfréd a Jenůvkou jsou ve školce. Jsou každé dopoledne pryč, ale já jsem taková ta máma, co je nechce dávat do školky pět dní v týdnu. Ale Alfréd se zamiloval a prosadil si školku i v pátek,“ řekla nám Tamara, která se dokonce pustila i do psaní. „Za měsíc vydávám knížku, jmenuje se O všech zvířatech, je to sedm příběhů a je to dost podobné bajkám,“ dodala Klusová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám