Hlavní obsah
Článek

Oblíbený zpěvák Tomáš Klus (37) se pochlubil půvabnou maminkou, která mu vždy byla velkou oporou. A to i v jeho divokých letech. Podobu se sympatickou dámou zpěvák nezapře.

„Jedna píseň z divokých studentských let. Mimorealita/omluva.. Kdo aspoň chvíli nebyl tele, že… Moje máma mi kromě fantastického daru života, dala to nejlepší, co mohla. Důvěru. Důvěru v to, že zvládnu cokoli. A vědomí, že na to nikdy nebudu sám. Děkuju. Miluju,“ vysekl poklonu své mamince Klus.

Tomáš Klus s rodinkou

Ten se snaží být také skvělým tatínkem svých tří dětí. Doma mu dělají radost dcera Josefína (8), syn Alfréd (5) a nejmladší holčička Jenovéfa (3). Společně s manželkou Tamarou se nedávno přestěhovali do většího domku, ale jak oba dva přiznali, stejně mají děti narvané ve svém pokoji.

„My jsme pořád v těsném objetí. Ještě jsme s Tomášem nestrávili noc v naší posteli bez dětí. Usínají společně v jednom z jejich pokojů, ale nespí každý sám v tom svém,“ řekla Super.cz Tamara Klusová (36) s tím, že jsou všichni rádi společně pohromadě. „Velký dům má výhodu, když si každý potřebuje zalézt, tak má kam, ale když jsme všichni v pohodě, tak jsme hrozně rádi spolu,“ dodala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám