Hlavní obsah
Článek

Tamara Klusová (36) bude trávit léto převážně sama s dětmi. Po covidové pauze může její manžel a muzikant Tomáš Klus (37) konečně koncertovat, takže se mu diář rychle zaplnil.

„Tomášův manažer mi před dvěma měsíci řekl: ,Tamaro, odteď až do konce září Tomáš neexistuje.' A to je super. Ne teda to, že neexistuje, ale že vím, na čem jsem, a že si to podle toho zařídím. Blbý by bylo, kdyby mi házel vidle do našich naplánovaných věcí, to by mi trošku vadilo,“ svěřila Super.cz Tamara, která s Tomášem dorazila na křest knihy autorky Dominiky Trčkové s názvem Laskavci, za jejímž vznikem stojí Nadace Karla Janečka. Ani ten na akci nechyběl.

Zeptali jsme se Tamary, jak bude její léto s dětmi bez manžela probíhat. „Děti budou u babiček, které si je chtějí užívat na Moravě, protože je vídají málo. Budou i cestovat, s mojí mámou pojedou k moři. Já budu pracovat na knize a společně budeme jezdit na výlety obytňákem,“ prozradila své plány usměvavá brunetka.

Na křest knihy dorazil muzikant s manželkou za doprovodu dětí, které se od nich nehnuly ani na krok. A protože se nedávno celá rodinka přestěhovala do nového domku, kde už má každé ze tří ratolestí svůj vlastní pokojíček, zajímalo nás, jestli se jim nestýská po těsném kontaktu, který měli v předchozím bydlení. Tam žili, dá se říci, na jedné hromádce.

„My jsme pořád v těsném objetí. Ještě jsme s Tomášem nestrávili noc v naší posteli bez dětí. Usínají společně v jednom z jejich pokojů, ale nespí každý sám v tom svém,“ vysvětlila zpěvačka a spisovatelka a dodala: „Velký dům má výhodu, když si každý potřebuje zalézt, tak má kam, ale když jsme všichni v pohodě, tak jsme hrozně rádi spolu.“

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám