Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tomáš Klus (37) šokoval své fanoušky novou písní Je doma máma? a především videoklipem. V něm se oblíbený muzikant představil v záporné roli internetového predátora, který láká náctileté slečny na sociálních sítích. Singl, který vznikl v rámci dokumentárního filmu V síti, vyvolal velký rozruch - a o to Tomášovi šlo.

„Přemýšleli jsme dlouho, jak predátora ztvárnit. Původně jsem to měl dělat tak, jak to dělám. Nakonec jsme ale zvolili tuhle symboliku, protože nám šlo především o to, upoutat pozornost k filmu,“ prozradil nám na slavnostní premiéře.

Po zhlédnutí dokumentu nebylo zas tak složité vymyslet text písně. „Pomohlo mi, že jsem jel hned z projekce. Některé věty, které používám v textu písně, jsem převzal. Třeba ,Je doma máma?' je otázka, kterou pokládají predátoři těm holkám.“

Jeho zážitek byl o to silnější, že měl jako jeden z mála možnost vidět neupravenou verzi filmu. „Původně jsme to se ženou a manažerem viděli sami, byli jsme na projekci jen my tři, a to ještě neměli (internetoví predátoři) ty ďábelské masky, aby nebyli poznat. Viděli jsme jejich obličeje a nejen to. Viděli jsme VŠECHNO bez cenzury.“

Na odlehčení jsme se Tomáše zeptali, co na masku predátora ve videoklipu říkala jeho manželka Tamara (36) a jestli ji svým vzhledem neodpudil. „Ne, ona vyžaduje, abych tu pleš nosil,“ zavtipkoval na závěr.

Dokument V síti je od 27. února v kinech.

Reklama

Další články

Načítám